close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ




15,90 € 14,31 €
κερδίστε 1,59 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
119.0981
Βάρος :
0.59 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
240
Ετος κυκλοφορίας :
2023

Περιγραφή

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης είναι ένας σύγχρονος τροβαδούρος του λαϊκού μας τραγουδιού, ο οποίος διακρίνεται για την δωρικότητα των ερμηνειών του, την πηγαία λαϊκότητα της φωνής του και της παρουσίας του, αλλά και για το ήθος του. (Σταύρος Ξαρχάκος)

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης είναι ικανός ερμηνευτής, από τους καλύτερούς μας, και καλός μουσικός. Γνωρίζει πολύ καλά την ιστορία και τα μυστικά του λαϊκού τραγουδιού, όπως και του δημοτικού και του ρεμπέτικου. Έχει πλούσια και πλατιά γκάμα. (Χρήστος Νικολόπουλος)

Η παραγωγή της δισκογραφίας με τον Δημήτρη ως εκτελεστή, έχει ένα πλήθος από διαμάντια του τραγουδιστικού μας πλούτου. Πέρασε και βρίσκεται στους σεμνούς κλασικούς ερμηνευτές, έξω από αυτό το εκπορνευμένο κι αδηφάγο σύστημα των "δήθεν" και των "δημοσιοσχετίστικων" αναρριχήσεων και όχι μόνο. (Γιώργης Έξαρχος)

Με όση αντικειμενικότητα χωράει στην υποκειμενική μου κρίση, πιστεύω ότι ο Δημήτρης Κοντογιάννης, είναι ο "Τελευταίος των Μοϊκανών" του λαϊκού πενταγράμμου. (Απόστολος Κεφαλάς)

Το βιβλίο αυτό είναι συμπυκνωμένος "χυμός" λαϊκού τραγουδιού. Αμανάτι πολύτιμο για τη μόνη περιουσία μας, τη μνήμη, αλλά και το μετά που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το πριν. (Κώστας Μπαλαχούτης)