close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ




16,99 € 15,29 €
κερδίστε 1,70 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες





Κωδικός είδους :
003.3120
Βάρος :
0.584 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
270
Barcode :
9786185469160
ISBN :
978-618-54691-60
Ετος κυκλοφορίας :
2020

Περιγραφή

Η συγγραφική ομάδα θεώρησε χρήσιμη την ύπαρξη ενός βιβλίου το οποίο θα βοηθήσει τους απόφοιτους της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής» των ΙΕΚ στην πληρέστερη προετοιμασία τους με σκοπό την επιτυχή τους συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης που οδηγούν στην απόκτηση Διπλώματος Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5.
Με το παρόν βοήθημα οι τελειόφοιτοι σπουδαστές αλλά και οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν καλύτερα τη μελέτη τους, να επιλύσουν τυχόν απορίες που έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους και να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους στις εξετάσεις πιστοποίησης.
Βέβαια, το βιβλίο απευθύνεται και σε ένα ευρύτερο κοινό όπως σε σπουδαστές/φοιτητές του κλάδου αποτελώντας ένα χρηστικό εργαλείο τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών τους όσο και μετέπειτα. Επίσης μπορεί να αξιοποιηθεί και από τους εκπαιδευτές της ειδικότητας ως πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό. Ταυτόχρονα, περιέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες και για τους αναγνώστες που θα ήθελαν να αποκτήσουν γενικές γνώσεις γύρω από τον κλάδο, χωρίς να είναι απαραίτητα το αντικείμενο της εργασίας τους.
Ο σχετικά απλουστευμένος τρόπος με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, όπου ήταν εφικτό, χρησιμοποιήθηκε για να είναι εύκολα κατανοητά όλα τα κείμενα χωρίς όμως να χαθεί η επιστημονική υπόσταση των πληροφοριών. Εκτός από τις εξειδικευμένες ερωτήσεις, που αφορούν κυρίως όσους ασχολούνται με το αντικείμενο, υπάρχουν και πλήθος άλλων που αφορούν διάφορους τομείς από γεωγραφία μέχρι οινολογία και πρώτες βοήθειες.
Να επισημανθεί στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής», που θα χρησιμοποιήσουν αυτόν τον οδηγό στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις πιστοποίησης ότι σε αρκετές ερωτήσεις οι απαντήσεις που επιλέχθηκαν να συμπεριληφθούν δεν είναι οι μοναδικές σωστές. Υπάρχουν ερωτήσεις των οποίων η απάντηση θα μπορούσε να αποτελέσει αφετηρία για τη συγγραφή ολόκληρου βιβλίου. Έγινε προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί προσεκτική και κατανοητή προσέγγιση των ερωτημάτων και οι απαντήσεις να περιέχουν όλα τα στοιχεία που θεωρούνται αναγκαία για την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης.
Πιστεύουμε ότι με το βιβλίο αυτό παρέχεται μία ολοκληρωμένη βοήθεια στους σπουδαστές της συγκεκριμένης ειδικότητας. Ωστόσο, οποιαδήποτε πρόταση για βελτίωση του παρόντος συγγράμματος είναι καλοδεχούμενη.


Συχνά αγοράζονται μαζί