Βιβλία
- Αρχαία Κείμενα
- Βιογραφίες & Μαρτυρίες
- Γλωσσολογία & Σημειολογία
- Γραμματολογία & Λογοτεχνικό Δοκίμιο
- Γυναίκα - Μητρότητα - Εγκυμοσύνη
- Διατροφή, Βότανα & Υγεία
- Δίκαιο
- Εγκυκλοπαίδειες
- Επιστήμες
- Θρησκείες - Θεολογία
- Ιατρική
- Ιστορία
- Κοινωνιολογία - ΜΜΕ - Δημοσιογραφία
- Λαογραφία - Εθνολογία - Οδοιπορικά - Ταξίδια - Ανακαλύψεις
- Λεξικά
- Λογοτεχνία
- Μαγειρική & Οινολογία
- Μελέτες, Δοκίμια
- Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αναζήτηση
- Ξενόγλωσσα
- Οικονομία - Μάνατζμεντ
- Παιδαγωγική Επιστήμη
- Παιδικά & Νεανικά Βιβλία
- Περιοδικά - Κόμικς - Γελοιογραφίες - Χιούμορ
- Πληροφορική
- Πολιτική - Διεθνείς Σχέσεις
- Συμπληρωματική Ιατρική
- Σχολικά Βιβλία Οργανισμού
- Σχολικά Βοηθήματα
- Ταξιδιωτικοί Οδηγοί & Χάρτες
- Τέχνες
- Τεχνολογία
- Φιλοσοφία - Φιλοσοφικό Δοκίμιο
- Φύση - Περιβάλλον - Οικολογία
- Χόμπυ - Αθλητισμός
- Ψυχολογία - Ψυχιατρική - Ψυχανάλυση
ΕΝΑΣ ΤΣΙΡΚΟΛΑΝΟΣ ΜΙΑ ΚΑΜΗΛΑ ΚΑΙ 4.000.000 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
κερδίστε 1,69 €
Εξαντλημένο
Κωδικός είδους : |
101.1775 |
Βάρος : |
0.503 kg |
|
Συγγραφέας : |
Εκδότης : |
|||
Διαστάσεις : |
21χ14 |
Εξώφυλλο : |
Μαλακό |
|
Σελίδες : |
470 |
Barcode : |
9789603645368 |
|
ISBN : |
978-960-364-536-8 |
Ετος κυκλοφορίας : |
2012 |
Περιγραφή
Η κοσμοθεωρία του τσιρκολάνου Ότο Βίτε συνοψίζεται στα εξής: Κανείς δεν δίνει σημασία σε κάποιον που κλέβει καμήλες, εφόσον είναι επιτυχημένος σε αυτό που κάνει. Το κόλπο είναι να κλέψεις χιλιάδες καμήλες. 'Αρπαξε τις καμήλες ολoνών και πες ότι είναι δικές σου, και πλέον δεν είσαι αυτός που κλέβει καμήλες. Είσαι ο Βασιλιάς.Εξαιτίας μιας απίθανης ομοιότητας του Ότο Βίτε με τον υποτιθέμενο καινούριο βασιλιά της Αλβανίας, τα μέλη ενός φανταχτερού τσίρκου της Βουδαπέστης αποφασίζουν να αναλάβουν τις τύχες της μικρής χώρας. Για να το πετύχουν, τι πιο φυσικό από το να κλέψουν το σιδερένιο κουτί με τις εισπράξεις, μια δύστροπη καμήλα και μερικά φανταχτερά ρούχα. Το σχέδιό τους είναι τόσο σατανικά απλό που μπορεί και να πετύχει, αρκεί οι συνάδελφοι του Ότο να παίξουν καλά τους ρόλους τους. Η Σάρα να είναι υπομονετική, ο Μαξ να καταπιεί σπαθιά, η Τίφτι να χορέψει σαγηνευτικά και ο καθηγητής Αλμπέρτο Φον Μέσμερ να απαντήσει σε τέσσερα εκατομμύρια ερωτήσεις.
Χιούμορ, τραγελαφικές καταστάσεις, τερατώδη ψέματα, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, κανονιοβολισμοί και φανφαρόνικοι διάλογοι, σε μια περιπέτεια που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι ο κόσμος γύρω μας είναι ένα απέραντο τσίρκο.
Για να γράψετε την κριτική σας θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης συμπληρόνωντας την διπλανή φόρμα.. Ξεχάσατε τον κωδικό; Νέος λογαριασμός; |
|