Βιβλία
- Αρχαία Κείμενα
- Βιογραφίες & Μαρτυρίες
- Γλωσσολογία & Σημειολογία
- Γραμματολογία & Λογοτεχνικό Δοκίμιο
- Γυναίκα - Μητρότητα - Εγκυμοσύνη
- Διατροφή, Βότανα & Υγεία
- Δίκαιο
- Εγκυκλοπαίδειες
- Επιστήμες
- Θρησκείες - Θεολογία
- Ιατρική
- Ιστορία
- Κοινωνιολογία - ΜΜΕ - Δημοσιογραφία
- Λαογραφία - Εθνολογία - Οδοιπορικά - Ταξίδια - Ανακαλύψεις
- Λεξικά
- Λογοτεχνία
- Μαγειρική & Οινολογία
- Μελέτες, Δοκίμια
- Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αναζήτηση
- Ξενόγλωσσα
- Οικονομία - Μάνατζμεντ
- Παιδαγωγική Επιστήμη
- Παιδικά & Νεανικά Βιβλία
- Περιοδικά - Κόμικς - Γελοιογραφίες - Χιούμορ
- Πληροφορική
- Πολιτική - Διεθνείς Σχέσεις
- Συμπληρωματική Ιατρική
- Σχολικά Βιβλία Οργανισμού
- Σχολικά Βοηθήματα
- Ταξιδιωτικοί Οδηγοί & Χάρτες
- Τέχνες
- Τεχνολογία
- Φιλοσοφία - Φιλοσοφικό Δοκίμιο
- Φύση - Περιβάλλον - Οικολογία
- Χόμπυ - Αθλητισμός
- Ψυχολογία - Ψυχιατρική - Ψυχανάλυση
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ(ΕΡΩΤ.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΕΚ)
κερδίστε 1,50 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)
Κωδικός είδους : |
019.4638 |
Βάρος : |
0.372 kg |
|
Συγγραφέας : |
Εκδότης : |
|||
Διαστάσεις : |
24χ17 |
Εξώφυλλο : |
Μαλακό |
|
Σελίδες : |
190 |
Barcode : |
9789604611881 |
|
ISBN : |
978-960-461-188-1 |
Ετος κυκλοφορίας : |
2008 |
Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό είναι το ιδανικό βοήθημα για τους σπουδαστές των ΙΕΚ που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας.Περιέχει τις απαντήσεις όλων των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουν γι' αυτές τις εξετάσεις, καλύπτοντας τόσο τις γενικές επαγγελματικές γνώσεις και ικανότητες όσο και κάποιες ειδικότερες.
Επίσης, αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτές Διαιτητικής, επειδή ακριβώς περιέχει όλα τα θέματα από όλα τα γνωστικά αντικείμενα (μαθήματα) που περιλαμβάνονται στην
εξεταστέα ύλη.
Διαβάζοντας το βιβλίο, μεταξύ άλλων θα μάθετε και τα ακόλουθα:
- Βασικές αρχές διατροφής
- Τροφογνωσία
- Διατροφή υγιών ατόμων
- Στοιχεία ανατομίας-φυσιολογίας
- Βασικές αρχές βιολογίας-γενετικής
- Στοιχεία νοσολογίας
- Στοιχεία παθολογίας, φαρμακολογίας και θεραπευτικής διαιτολογίας
- Διαιτητική αντιμετώπιση νοσημάτων
- Ψυχολογία, επικοινωνία και διατροφή
- Οργάνωση υπηρεσιών διατροφικής φροντίδας
- Νομικά θέματα
- Υγιεινή και ασφάλεια χώρων σίτισης
- Παρασκευή τροφίμων
- Στοιχεία μικροβιολογίας τροφίμων και έλεγχος καταλληλότητας τροφίμων
- Τεχνητή υποστήριξη της θρέψης.