close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Η ΘΕΑ - ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ




15,00 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
005.5043
Βάρος :
0.4 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
15x22
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
226
Ετος κυκλοφορίας :
2017

Περιγραφή

Ούτε εμείς αντέχουμε την διττότητα, ούτε εκείνη μας αντέχει πια! Η Ύπαρξή μας, μας άρπαξε απ' τα μαλλιά και μας έβγαλε έξω απ' όλα τα τρυπάκια της μιζέριας και της αυτολύπησης. Μας σήκωσε πολύ ψηλά και μας πήγε εκεί όπου όλα είναι φωτεινά, εκεί όπου όλα είναι απλά και όμορφα, μέσα στην αποδοχή και στην αγάπη. Η εξερεύνηση του Εαυτού μας είναι δική μας επιλογή, γιατί μας οδηγεί στην ελευθερία και στην αγάπη για τον εαυτό μας. Μέσα από την εξερεύνηση του εαυτού μας και όλες τις περιοριστικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις μας μετασχηματίζουμε τις ενέργειες, ανοίγουμε την καρδιά μας στην αγάπη, ανακαλύπτουμε ότι είμαστε ανθρώπινοι άγγελοι κι αλλάζουμε ολοκληρωτικά αντίληψη για την θεώρηση της ζωής. Καθώς απελευθερώνουμε πλήρως τον εαυτό μας από την διττότητα, μέσα από τις νέες ενέργειες που δημιουργούμε, κτίζουμε μια άλλη διαφορετική και καινούργια συνείδηση για μας και για την Γη μας.
Στο βιβλίο καταγράφεται η προσωπική μου εμπειρία εξέλιξης. Εμπειρίες-μαθήματα-κατανοήσεις για (κακοποίηση, χειραγώγηση, εξάρτηση, έλεγχο, φόβο, ενοχές, κριτική κ.λ.π. του εαυτού, περιοριστικές αντιλήψεις και παλιές πεποιθήσεις), όλες οι παλιές ενέργειες μετασχηματίζονται σε νέες ενέργειες αποδοχής, ενότητας και αγάπης για τον εαυτό μας.
Όταν απελευθερώνουμε τον εαυτό μας, παίρνουμε πίσω την ενέργεια μας και την δύναμή μας και αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη του εαυτού μας, κατανοώντας ότι είμαστε θεοί δημιουργοί! Στο βιβλίο υπάρχουν επίσης καινούργιες ενεργειακές θεραπείες, θεραπευτικές ασκήσεις που μας διευκολύνουν την εσωτερική μας πορεία και Ανώτερες Επικοινωνίες!
Με αγάπη στο Φως!