close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛ.ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ-ΝΕΟΕΛΛ.ΓΛΩΣΣΑ




17,08 €
Εξαντλημένο





Κωδικός είδους :
003.2501
Βάρος :
0.573 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
333
Barcode :
9789603336426
ISBN :
978-960-333-642-6
Ετος κυκλοφορίας :
2010

Περιγραφή

Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα εγχειρίδιο μελέτης της Ιστορίας της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και των Νέων Ελληνικών, Απευθύνεται τόσο στους φοιτητές όσο και στους καθηγητές και αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των φιλολόγων για το διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π.

Το πρώτο μέρος αποτελείται από έντεκα κεφάλαια που καλύπτουν την Ιστορία της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας από τα Βυζαντινά χρόνια έως και σήμερα, με εύστοχες παρατηρήσεις και διευκρινήσεις για τις σχολές, τα καλλιτεχνικά ρεύματα, τους ποιητές και τους πεζογράφους, τα έργα τους, τις διακρίσεις ή τις καινοτομίες τους εστιάζοντας σε λεπτομέρειες που θεωρούνται απαραίτητες. Το κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από ένα τεστ προσομοίωσης, το οποίο απαρτίζεται από τριάντα ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.

Το δεύτερο μέρος συγκροτείται από πέντε τεστ προσομοίωσης, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει είκοσι ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Τα ερωτήματα αναφέρονται σε σημαντικά γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα της Νοεολληνικής Γλώσσας όπως επίσης και στην Έκθεση-Έκφραση που διδάσκεται στους μαθητές του λυκείου. Οι απαντήσεις στα τεστ συνοδεύονται από επεξηγήσεις και σχόλια ούτως ώστε ο αναγνώστης να έχει τη δυνατότητα να κατανοήσει σε βάθος σημεία της ύλης που θεωρούνται δυσκολονόητα.

Το τρίτο μέρος περιέχει θέματα του γνωστικού αντικειμένου των Νέων Ελληνικών από παλαιότερους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π.

Αναμφίβολα, το εγχειρίδιο αυτό βοηθάει το φιλόλογο στην οργάνωση της μελέτης του, της σκέψης και των απαντήσεών του. Καθένας από εσάς που θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. για τους Εκπαιδευτικούς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει εκ των προτέρων το σύνηθες προφίλ και να έχει κατανοήσει τη φιλοσοφία των θεμάτων που τίθενται.

Για να γράψετε την κριτική σας θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης συμπληρόνωντας την διπλανή φόρμα..

Ξεχάσατε τον κωδικό;
Νέος λογαριασμός;

Χρήστης
Κωδικός