Βιβλία
- Αρχαία Κείμενα
- Βιογραφίες & Μαρτυρίες
- Γλωσσολογία & Σημειολογία
- Γραμματολογία & Λογοτεχνικό Δοκίμιο
- Γυναίκα - Μητρότητα - Εγκυμοσύνη
- Διατροφή, Βότανα & Υγεία
- Δίκαιο
- Εγκυκλοπαίδειες
- Επιστήμες
- Θρησκείες - Θεολογία
- Ιατρική
- Ιστορία
- Κοινωνιολογία - ΜΜΕ - Δημοσιογραφία
- Λαογραφία - Εθνολογία - Οδοιπορικά - Ταξίδια - Ανακαλύψεις
- Λεξικά
- Λογοτεχνία
- Μαγειρική & Οινολογία
- Μελέτες, Δοκίμια
- Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αναζήτηση
- Ξενόγλωσσα
- Οικονομία - Μάνατζμεντ
- Παιδαγωγική Επιστήμη
- Παιδικά & Νεανικά Βιβλία
- Περιοδικά - Κόμικς - Γελοιογραφίες - Χιούμορ
- Πληροφορική
- Πολιτική - Διεθνείς Σχέσεις
- Συμπληρωματική Ιατρική
- Σχολικά Βιβλία Οργανισμού
- Σχολικά Βοηθήματα
- Ταξιδιωτικοί Οδηγοί & Χάρτες
- Τέχνες
- Τεχνολογία
- Φιλοσοφία - Φιλοσοφικό Δοκίμιο
- Φύση - Περιβάλλον - Οικολογία
- Χόμπυ - Αθλητισμός
- Ψυχολογία - Ψυχιατρική - Ψυχανάλυση
ΜΕ...ΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
κερδίστε 1,69 €
Συνήθως αποστέλλεται σε 2 με 7 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός είδους : |
016.1416 |
Βάρος : |
0.422 kg |
|
Συγγραφέας : |
Εκδότης : |
|||
Διαστάσεις : |
28χ21 |
Εξώφυλλο : |
Μαλακό |
|
Σελίδες : |
101 |
Barcode : |
9789603644637 |
|
ISBN : |
978-960-364-463-7 |
Ετος κυκλοφορίας : |
2011 |
Περιγραφή
Γνώρισα τον Ηλία ως κριτής του "Top Chef". Ο Ηλίας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Σεμνός, παρατηρητικός, επόπτευε το χώρο, τα υλικά, τις κουζίνες, συνομιλούσε με τους συνεργάτες του και προχωρούσε στην πραγματοποίηση ευφάνταστων πιάτων. Έδειχνε όλο του το πάθος για τη μαγειρική, πράγμα που τον σημαδεύει ακόμα και τώρα.(Ηλίας Μαμαλάκης)
Κλείστε τα μάτια και θυμηθείτε τις μυρωδιές στην κουζίνα της μαμάς... Το μεσημεριανό τραπέζι με το μυρωδάτο φαγητό που πάντα μας περίμενε μετά το σχολείο, το κυριακάτικο τραπέζι στρωμένο με την τέχνη και τη γνώση της για να μας δείξει πόσο μας αγαπά και εμείς να περιμένουμε με λαχτάρα να αφήσει την πιατέλα με το πιο νόστιμο κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες που έχουμε φάει ποτέ.
Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις παιδικών και ώριμων χρόνων, γεμάτο αγάπη για ό,τι φρέσκο βγάζει η γη και η θάλασσα. Γεμάτο με νέες τεχνικές και παραδοσιακές γνώσεις της ελληνικής κουζίνας, γεμάτο με νέα υλικά και εύκολους τρόπους για να ξαναμαγειρέψουμε τα ίδια νόστιμα πιάτα που αγαπάμε, να τα κάνουμε πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο μυρωδάτα και ακόμα πιο γευστικά.
Στρώστε τραπέζι, λοιπόν, και καλέστε όλους αυτούς που μας έμαθαν να αγαπάμε και να κρατάμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις στην καρδιά μας...