close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΤΕΡΑ




13,78 € 12,40 €
κερδίστε 1,38 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
008.8246
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
245
Barcode :
9789602212240
ISBN :
9602212241
Ετος κυκλοφορίας :
2001

Περιγραφή

Η θεία με κοίταξε με κατανόηση. Το βλέμμα της έδειχνε ότι περίμενε πως αργά ή γρήγορα θα αναζητούσα τις ρίζες μου. 'Αναψε ένα τσιγάρο, μετά πρόσφερε και σε μένα. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Παλιότερα με συμβούλευε να κόψω το κάπνισμα κι όταν με έβλεπε ν’ ανάβω τσιγάρο άρχιζε το τραγούδι της νουθεσίας. Τώρα όμως ήταν διαφορετικά. «Μάλιστα. Κάποτε θα γινόταν κι αυτό» παραδέχτηκε ρουφώντας βαθιά τον καπνό και ξεφυσώντας τον στο ταβάνι. «Τι ακριβώς θες να μάθεις για τη φυσική σου μάνα;» συμπλήρωσε.

Γεννημένη με τη φορά του ανέμου ανάποδα, η Εριάνθη θα προσπαθήσει να γκρεμίσει τον κόσμο που έχουν φτιάξει γύρω της οι άλλοι για να την προστατέψουν ή για να προστατευτούν. Η αναζήτηση της φυσικής της μητέρας είναι η αναζήτηση του ίδιου του εαυτού της.

Ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων πλέκονται γύρω απ’ τη ζωή της ηρωίδας, που άλλοτε την επηρεάζουν βαθιά παρασύροντάς την σε πάθη και συγκινήσεις κι άλλοτε απλά την αγγίζουν αφήνοντάς της εικόνες, αναμνήσεις και αξεδιάλυτα συναισθήματα. Aτίθαση αλλά κι εύθραυστη, εκείνη δοκιμάζεται, αφήνει σπίτι και δουλειά, γνωρίζει τη φιλία, τον έρωτα, τον κόσμο. H Eριάνθη είναι ένα κορίτσι του σήμερα που αναμοχλεύει επικίνδυνα το παρελθόν και οραματίζεται αβέβαια το μέλλον – ή, όπως το λέει η ίδια, βγαίνει από την κοιλιά της φάλαινας κι ετοιμάζεται να πετάξει με τα δικά της φτερά.