close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ




10,95 € 9,86 €
κερδίστε 1,10 €
Εξαντλημένο





Κωδικός είδους :
011.3182
Βάρος :
0.203 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
125
Barcode :
9789602098998
ISBN :
960-209-899-6
Ετος κυκλοφορίας :
2005

Περιγραφή

Αναγνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γοητεύονται από τις πτήσεις, ο συγγραφέας και πιλότος Τζον Μάικλ Μάγκνες χρησιμοποιεί μια ελκυστική μεταφορά για να εμπνεύσει τα καλύτερα στελέχη των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το αν είναι επιχειρηματίες, επαγγελματίες των πωλήσεων, ή άλλα ηγετικά στελέχη.
Το βιβλίο αυτό προσκαλεί τους αναγνώστες να δουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός πιλότου - να σκέφτονται, να σχεδιάζουν, και να ενεργούν με την τόλμη και την πειθαρχία, με την αυτοπεποίθηση και την ακρίβεια ενός άριστα εκπαιδευμένου πιλότου. Επεκτείνοντας την αναλογία ακόμα περισσότερο, ο συγγραφέας Τζον Μάικλ Μάγκνες συγκρίνει τους ηγέτες επιχειρήσεων με τους πιλότους, την ομάδα της επιχείρησης ή την ομάδα εργασίας με το αεροσκάφος, και τους πελάτες με τους επιβάτες.
Ο Μάγκνες παρουσιάζει επτά μυστικά των επιτυχημένων πιλότων, τα οποία μπορεί να υιοθετήσει ο αναγνώστης για να γίνει "Πιλότος-Ηγέτης" στη δουλειά του. Αρχίζει από τη "Ματιά του Πιλότου" τη μοναδική, τρισδιάστατη προοπτική που κάνει τους Πιλότους-Ηγέτες να ξεχωρίζουν. Επίσης, δείχνει με ποιον τρόπο μπορούν οι Πιλότοι-Ηγέτες:
- Nα αξιοποιήσουν την τεχνολογία
- Nα σχεδιάσουν την επιτυχία
- Nα διαδώσουν το όραμά τους
- Nα πετάξουν με εμπιστοσύνη
Θα απολαύσατε την κατανοητή σοφία του Μάγκνες, καθώς και τις διασκεδαστικές αεροπορικές ιστορίες και παρομοιώσεις. Θα εμπνευστείτε για να πετάξετε ψηλότερα στον κόσμο των επιχειρήσεων.