Βιβλία
- Αρχαία Κείμενα
- Βιογραφίες & Μαρτυρίες
- Γλωσσολογία & Σημειολογία
- Γραμματολογία & Λογοτεχνικό Δοκίμιο
- Γυναίκα - Μητρότητα - Εγκυμοσύνη
- Διατροφή, Βότανα & Υγεία
- Δίκαιο
- Εγκυκλοπαίδειες
- Επιστήμες
- Θρησκείες - Θεολογία
- Ιατρική
- Ιστορία
- Κοινωνιολογία - ΜΜΕ - Δημοσιογραφία
- Λαογραφία - Εθνολογία - Οδοιπορικά - Ταξίδια - Ανακαλύψεις
- Λεξικά
- Λογοτεχνία
- Μαγειρική & Οινολογία
- Μελέτες, Δοκίμια
- Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αναζήτηση
- Ξενόγλωσσα
- Οικονομία - Μάνατζμεντ
- Παιδαγωγική Επιστήμη
- Παιδικά & Νεανικά Βιβλία
- Περιοδικά - Κόμικς - Γελοιογραφίες - Χιούμορ
- Πληροφορική
- Πολιτική - Διεθνείς Σχέσεις
- Συμπληρωματική Ιατρική
- Σχολικά Βιβλία Οργανισμού
- Σχολικά Βοηθήματα
- Ταξιδιωτικοί Οδηγοί & Χάρτες
- Τέχνες
- Τεχνολογία
- Φιλοσοφία - Φιλοσοφικό Δοκίμιο
- Φύση - Περιβάλλον - Οικολογία
- Χόμπυ - Αθλητισμός
- Ψυχολογία - Ψυχιατρική - Ψυχανάλυση
Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ
κερδίστε 1,80 €
Εξαντλημένο
Κωδικός είδους : |
019.8913 |
Βάρος : |
0.482 kg |
|
Συγγραφέας : |
Εκδότης : |
|||
Διαστάσεις : |
24χ17 |
Εξώφυλλο : |
Μαλακό |
|
Σελίδες : |
162 |
Barcode : |
9789609931649 |
|
ISBN : |
978-960-99316-4-9 |
Ετος κυκλοφορίας : |
2007 |
Περιγραφή
Ο Βασιλικός Πολτός των Μελισσών "επαναστατικά" διπλοκοιταγμένος. Τόσον από την πλευρά του "χρήστου" (καταναλωτού) του και την αναγκαiα και κυρiως σωστή ενημέρωσή του, ώστε να γνωρiζει τι "παίρνει", όσον ακόμη, και του παραγωγού του, όπου, μέσα απο την παρουσίαση-ανάπτυξη μιας νέας "ανατρεπτικής" μεθόδου, ανοίγεται ένας μοναδικός πλέον «μονόδρομος» οικονομοτεχνικά ασύλληπτα πρωτοποριακός και σε σχέση με τις ισχύουσες και καθιερωμένες διεθνώς, ασύγκριτα πρωτότυπος και πρακτικός. Μια μέθοδος που και θα συζητηθεί, αλλά κυρίως και πολύ σύντομα, θα καθιερωθεί παγκοσμίως!Το να αποπειράται κάποιος να γράψει, στις μέρες μας, ένα (νέο) βιβλίο για τον βασιλικό πολτό, φαντάζει σα να ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί και αυτό να... κόβεται! Γιατί; Διότι ο βασιλικός πολτός, ως προϊόν από τη μια μεριά, είναι και πασίγνωστος και "χιλιογραμμένος". Οι ιδιότητές του και η προσφορά του στον ανθρώπινο οργανισμό αποτελούν "κοινό μυστικό" και σύγχρονα δεδομένα ήδη ετών. Από την άλλη, οι μέθοδοι (τρόποι) παραγωγής του, παρά τις κάποιες σαφείς τους βελτιώσεις, κυρίως τεχνολογικές, τα τελευταία χρόνια, στηρίζονται όλες και συναρτώνται προς μια δεδομένη και παγκόσμια καθιερωμένη "μελισσοκομική φιλοσοφία" ή αρχές. Εκ πρώτης όψεως, λοιπόν, αλλά και βαθύτερης ίσως αναζητήσεως, το θέμα μοιάζει τελειωμένο ή κεκορεσμένο.
Έτσι είναι όμως τα πράγματα; Για τον γράφοντα, μόνον έτσι δεν είναι και μέλλει να το αποδείξει. [...]
(από τον πρόλογο του συγγραφέα)