close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Ο ΤΟΜΑΣ ΜΑΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ




13,30 € 11,97 €
κερδίστε 1,33 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες





Κωδικός είδους :
049.6391
Βάρος :
0.314 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x20,5
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
200
Barcode :
9786180348361
ISBN :
978-618-03-4836-1
Ετος κυκλοφορίας :
2026

Περιγραφή

Τέγκερνζεε, καλοκαίρι του 1918. Ο Τόμας Μαν και η οικογένειά του περνάνε τις διακοπές τους στη λίμνη. Τα παιδιά κολυμπούν και ψαρεύουν κοκκινόψαρα, ο Τόμας Μαν κάνει κωπηλασία, πηγαίνει βόλτες και ανεβαίνει για πρώτη φορά σε βουνό, η σύζυγός του φροντίζει το νεογέννητο μωρό, ενώ ο Μπάουσαν, ο σκύλος, χουζουρεύει στη σκιά, την ώρα που ο συγγραφέας τον μετατρέπει σε λογοτεχνικό ήρωα. Όλα μοιάζουν ειδυλλιακά, ο Τόμας Μαν όμως κατατρύχεται από ανησυχίες. Η ήττα της Γερμανίας στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι προ των πυλών και είναι πλέον φανερό πως ο συγγραφέας, με τους Στοχασμούς ενός απολιτικού –που οδήγησαν και στη σύγκρουση με τον αδερφό του–, βρίσκεται στη λάθος πλευρά. Στο τέλος του καλοκαιριού και με τον παλιό κόσμο γύρω του να καταρρέει, ο Μαν θα έχει μάθει πολλά για τους σκύλους και την κωπηλασία, θα έχει ανακαλύψει την έκσταση της πατρικής αγάπης, και θα βρίσκεται στον δρόμο που θα τον οδηγήσει στο αριστούργημά του, το Μαγικό βουνό.
Η Kerstin Holzer γράφει με ζεστασιά και χιούμορ για ένα πολύ ιδιαίτερο καλοκαίρι της ζωής του νομπελίστα συγγραφέα, για τους φόβους και τις επιθυμίες του. Μια ανάλαφρη ιστορία για το θάρρος της αλλαγής και τη δύναμη της αγάπης.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Μια εξαιρετικά διασκεδαστική και έξυπνη ματιά στην προσωπική ζωή του μεγάλου συγγραφέα.
Freundin

Η Kerstin Holzer κατάφερε να δημιουργήσει ένα ψυχολογικό πορτρέτο του πιο διάσημου Γερμανού συγγραφέα. Γράφει για το καλοκαίρι του 1918 με τρόπο που είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικός αλλά και ιστορικά ενδιαφέρων.
BR Evening Show

Ένα αριστοτεχνικό ψυχογραφικό πορτρέτο, που δείχνει τον Τόμας Μαν ως έναν στοχαστικό, εκπληκτικά ανθρώπινο καλλιτέχνη, γεμάτο αντιφάσεις. Διάβασα αυτό το αριστούργημα εσωτερικής μεταμόρφωσης με θαυμασμό και πραγματική συγκίνηση.
Frido Mann

Το μικρό βιβλίο της Kerstin Holzer για τον καλλιτέχνη που ξεπερνά μια κρίση ενώ παλεύει με τον εαυτό του είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό ανάγνωσμα.
Abendzeitung

Η Kerstin Holzer γράφει σαν να είχε παρατηρήσει τα πάντα με αγάπη και χιούμορ από το διπλανό τραπέζι. Ένα ανάλαφρο, όμορφο καλοκαιρινό βιβλίο.
Kolner Stadt-Anzeiger

Μετάφραση: Έμη Βαϊκούση