close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ Α' ΤΟΜΟΣ




29,86 € 26,87 €
κερδίστε 2,99 €
Εξαντλημένο





Κωδικός είδους :
012.5264
Βάρος :
0.922 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
29χ21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
279
Barcode :
9789604115242
ISBN :
960-411-524-3
Ετος κυκλοφορίας :
2006

Περιγραφή

Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που ευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης των τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.