Βιβλία
- Αρχαία Κείμενα
- Βιογραφίες & Μαρτυρίες
- Γλωσσολογία & Σημειολογία
- Γραμματολογία & Λογοτεχνικό Δοκίμιο
- Γυναίκα - Μητρότητα - Εγκυμοσύνη
- Διατροφή, Βότανα & Υγεία
- Δίκαιο
- Εγκυκλοπαίδειες
- Επιστήμες
- Θρησκείες - Θεολογία
- Ιατρική
- Ιστορία
- Κοινωνιολογία - ΜΜΕ - Δημοσιογραφία
- Λαογραφία - Εθνολογία - Οδοιπορικά - Ταξίδια - Ανακαλύψεις
- Λεξικά
- Λογοτεχνία
- Μαγειρική & Οινολογία
- Μελέτες, Δοκίμια
- Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αναζήτηση
- Ξενόγλωσσα
- Οικονομία - Μάνατζμεντ
- Παιδαγωγική Επιστήμη
- Παιδικά & Νεανικά Βιβλία
- Περιοδικά - Κόμικς - Γελοιογραφίες - Χιούμορ
- Πληροφορική
- Πολιτική - Διεθνείς Σχέσεις
- Συμπληρωματική Ιατρική
- Σχολικά Βιβλία Οργανισμού
- Σχολικά Βοηθήματα
- Ταξιδιωτικοί Οδηγοί & Χάρτες
- Τέχνες
- Τεχνολογία
- Φιλοσοφία - Φιλοσοφικό Δοκίμιο
- Φύση - Περιβάλλον - Οικολογία
- Χόμπυ - Αθλητισμός
- Ψυχολογία - Ψυχιατρική - Ψυχανάλυση
Παρουσίαση βιβλίου του chef Ανδρέα Λαγού
και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική
υποδέχονται τον chef Ανδρέα Λαγό
και σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του
με τίτλο Οι γεύσεις "που μεγαλώσαμε"
(εκδόσεις Ελληνοεκδοτική)
την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014
ώρα 7.00 μμ
στο βιβλιοπωλείο-πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία "Ανατόλια"
(Δημ. Γούναρη 39, Καμάρα, Θεσσαλονίκη)
Τον συγγραφέα τιμούν με τον λόγο τους:
Γεωργία Δώδου, δημοσιογράφος & υπεύθυνη επικοινωνίας ΣΑΝΗ
Δημήτρης Κοπαράνης, chef & foodblogger
Ελεονώρα Κανάκη, fashion & gourmet editor στο περιοδικό Glow
Άγγελος Βάσσος, δημοσιογράφος & διευθυντής του περιοδικού Επιλογές.
Συντονισμός παρουσίασης:
Στέλιος Καλαθάς, ηθοποιός.ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Επιτροφή