Βιβλία
- Αρχαία Κείμενα
- Βιογραφίες & Μαρτυρίες
- Γλωσσολογία & Σημειολογία
- Γραμματολογία & Λογοτεχνικό Δοκίμιο
- Γυναίκα - Μητρότητα - Εγκυμοσύνη
- Διατροφή, Βότανα & Υγεία
- Δίκαιο
- Εγκυκλοπαίδειες
- Επιστήμες
- Θρησκείες - Θεολογία
- Ιατρική
- Ιστορία
- Κοινωνιολογία - ΜΜΕ - Δημοσιογραφία
- Λαογραφία - Εθνολογία - Οδοιπορικά - Ταξίδια - Ανακαλύψεις
- Λεξικά
- Λογοτεχνία
- Μαγειρική & Οινολογία
- Μελέτες, Δοκίμια
- Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αναζήτηση
- Ξενόγλωσσα
- Οικονομία - Μάνατζμεντ
- Παιδαγωγική Επιστήμη
- Παιδικά & Νεανικά Βιβλία
- Περιοδικά - Κόμικς - Γελοιογραφίες - Χιούμορ
- Πληροφορική
- Πολιτική - Διεθνείς Σχέσεις
- Συμπληρωματική Ιατρική
- Σχολικά Βιβλία Οργανισμού
- Σχολικά Βοηθήματα
- Ταξιδιωτικοί Οδηγοί & Χάρτες
- Τέχνες
- Τεχνολογία
- Φιλοσοφία - Φιλοσοφικό Δοκίμιο
- Φύση - Περιβάλλον - Οικολογία
- Χόμπυ - Αθλητισμός
- Ψυχολογία - Ψυχιατρική - Ψυχανάλυση
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ 1-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ
κερδίστε 0,91 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)
Κωδικός είδους : |
012.4742 |
Βάρος : |
0.34 kg |
|
Συγγραφέας : |
Εκδότης : |
|||
Διαστάσεις : |
29χ21 |
Εξώφυλλο : |
Μαλακό |
|
Σελίδες : |
336 |
Barcode : |
9789603313304 |
|
ISBN : |
9603313300 |
Ετος κυκλοφορίας : |
2002 |
Περιγραφή
Η παρούσα 14η έκδοση του έχει υποστεί εξονυχιστική νέα επεξεργασία, ενώ έχουν επέλθει αρκετές αλλαγές. Περιέχει, όπως και οι προηγούμενες τα περιεχόμενα των διδακτικών προγραμμάτων του βασικού επιπέδου και το πρώτο στάδιο εξειδίκευσης "Παρασκευή παραγώγων από σταρένια ζυμάρια μαγιάς".Το πρώτο μέρος έχει ανασυνταχθεί σχεδόν εκ νέου, ενώ στο δεύτερο ειδικό μέρος έχει προστεθεί το κεφάλαιο "πρακτικά παραδείγματα", στο οποίο περιλαμβάνονται η συνταγογραφία και η μέθοδος παρασκευής των σημαντικότερων τύπων σταρένιων ψωμιών κι αρτοσκευασμάτων.
Η επιλογή και η σειρά της ύλης προσανατολίζονται με βάση τη "διάταξη περί επαγγελματικής κατάρτισης του αρτοποιού", καθώς και τα πλαίσια των διδακτικών προγραμμάτων του κάθε ομοσπονδιακού κράτους.
Οι εξειδικευμένοι όροι που χρησιμοποιούνται ανταποκρίνονται στη σύγχρονη κατάσταση της τεχνογνωσίας και της επιστήμης του χώρου, ενώ απαιτούν καιτην προσωπική εμπειρία του αναγνώστη. Η συνολική παρουσίαση της ύλης αποσκοπεί στην επαγγελματική κατάρτιση.
Αυτό ισχύει για τα γενικά θέματα της βασικής εκπαίδευσης αλλά και για την επιλογή και παρουσίαση των πιο εξειδικευμένων θεμάτων άλλων επιστημονικών πεδίων. Το αυτό εφαρμόστηκε και για την περιγραφή των θρεπτικών συστατικών, βασικό σημείο των οποίων αποτελούν οι τεχνολογικές ιδιότητες τους. Ιδιαίτερη φροντίδα δόθηκε επίσης και στη μεθοδολογία του κειμένου. Οι γνωστικοί τομείς έχουν διαιρεθεί σε ενότητες, η συνοπτική παρουσίαση των οποίων είναι εμφανέστατη.
Τη συνοπτική αυτή εικόνα εξυπηρετούν η διαμόρφωση του κειμένου σε τμήματα που υπόκεινται το ένα του άλλου ή που βρίσκονται παράλληλα το ένα με το άλλο. Αριστερά αναγράφονται πάντα οι έννοιες και /ή οι γενικότερες περιγραφές, ενώ δεξιά οι αντίστοιχες εξηγήσεις, αποσαφηνίσεις και γραφικές απεικονίσεις.
Για να γράψετε την κριτική σας θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης συμπληρόνωντας την διπλανή φόρμα.. Ξεχάσατε τον κωδικό; Νέος λογαριασμός; |
|