close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΟ ΚΟΚΙΚΝΟ ΒΙΒΛΙΟ




16,00 € 14,40 €
κερδίστε 1,60 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
002.8834
Βάρος :
0.357 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
236
Ετος κυκλοφορίας :
1966

Περιγραφή

Ο σύντροφος Μάο Τσε Τουνγκ είναι ο μεγαλύτερος μαρξιστής-λενινιστής στην εποχή μας. Συνέχισε, υπερασπίστηκε κι ανάπτυξε με μεγαλοφυή, δημιουργικό κι ολοκληρωμένο τρόπο το μαρξισμό - λενινισμό, προωθώντας τον σ' ένα εντελώς καινούργιο στάδιο.
Η σκέψη του Μάο Τσε Τουνγκ είναι ο μαρξισμός - λενινισμός στην εποχή που ο ιμπεριαλισμός βαδίζει προς την ολοκληρωτική του καταστροφή και που ο σοσιαλισμός προχωρεί προς τη νίκη σ' ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ένα πανίσχυρο ιδεολογικό όπλο εναντίον του ρεβιζιονισμού και του δογματισμού κι αποτελεί για το Κόμμα, το στρατό κι ολόκληρη τη χώρα την καθοδηγητική αρχή για κάθε δουλειά.
Γι' αυτό, το πιο θεμελιακό καθήκον της πολιτικής κι ιδεολογικής δουλειάς του Κόμματός μας είναι να σηκώνει πάντα ψηλά τη μεγάλη σημαία της σκέψης του Μάο Τσε - Τούνγκ, να εξοπλίζει το λαό όλης της χώρας μ' αυτή τη σκέψη και να θέτει αμετάβλητα αυτή τη σκέψη στη θέση του διοικητή, σε κάθε δουλειά. Οι πλατειές μάζες των εργατών, αγροτών και των στρατιωτών, τα επαναστατικά στελέχη κι οι επαναστάτες διανοούμενοι οφείλουν ν' αφομοιώνουν κυριολεκχτικά τη σκέψη του Μάο Τσε Τουνγκ, να ενεργούν έτσι που ο καθένας, να μελετάει το έργα του προέδρου Μάο, ν' ακολουθεί τα διδάγματά του, να ενεργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του και να γίνεται ένας καλός μαχητής.