Βιβλία
- Αρχαία Κείμενα
- Βιογραφίες & Μαρτυρίες
- Γλωσσολογία & Σημειολογία
- Γραμματολογία & Λογοτεχνικό Δοκίμιο
- Γυναίκα - Μητρότητα - Εγκυμοσύνη
- Διατροφή, Βότανα & Υγεία
- Δίκαιο
- Εγκυκλοπαίδειες
- Επιστήμες
- Θρησκείες - Θεολογία
- Ιατρική
- Ιστορία
- Κοινωνιολογία - ΜΜΕ - Δημοσιογραφία
- Λαογραφία - Εθνολογία - Οδοιπορικά - Ταξίδια - Ανακαλύψεις
- Λεξικά
- Λογοτεχνία
- Μαγειρική & Οινολογία
- Μελέτες, Δοκίμια
- Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αναζήτηση
- Ξενόγλωσσα
- Οικονομία - Μάνατζμεντ
- Παιδαγωγική Επιστήμη
- Παιδικά & Νεανικά Βιβλία
- Περιοδικά - Κόμικς - Γελοιογραφίες - Χιούμορ
- Πληροφορική
- Πολιτική - Διεθνείς Σχέσεις
- Συμπληρωματική Ιατρική
- Σχολικά Βιβλία Οργανισμού
- Σχολικά Βοηθήματα
- Ταξιδιωτικοί Οδηγοί & Χάρτες
- Τέχνες
- Τεχνολογία
- Φιλοσοφία - Φιλοσοφικό Δοκίμιο
- Φύση - Περιβάλλον - Οικολογία
- Χόμπυ - Αθλητισμός
- Ψυχολογία - Ψυχιατρική - Ψυχανάλυση
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΣΤΙΚΑ
κερδίστε 1,88 €
Συνήθως αποστέλλεται σε 2 με 7 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός είδους : |
016.1697 |
Βάρος : |
1.052 kg |
|
Συγγραφέας : |
Εκδότης : |
|||
Διαστάσεις : |
21x28 |
Εξώφυλλο : |
Σκληρό |
|
Σελίδες : |
168 |
Barcode : |
9786180341539 |
|
ISBN : |
978-618-03-4210-9 |
Ετος κυκλοφορίας : |
2024 |
Περιγραφή
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ GOURMAND 2006ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΩΔΗ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΥΦΡΑΝΤΙΚΟ ΑΥΡΙΟ!
Βασικές γνώσεις και απλές δεξιότητες μεταβάλλουν την κατανάλωση του κρασιού σ ένα προκλητικό παιχνίδι των αισθήσεων.
Ανακαλύψτε τον κόσμο που κρύβεται σε κάθε γουλιά του, μαθαίνοντας για:
τις ποικιλίες οιναμπέλου και τα είδη οινοποίησης
την τέχνη και τα μυστικά της γευστικής δοκιμής (χρώμα, άρωμα, γεύση του κρασιού, κατάλληλο ποτήρι, ιδανικές θερμοκρασίες κατανάλωσης)
τη δημιουργία της δικής σας κάβας
το σωστό σερβίρισμα και το αρμονικό πάντρεμα του κρασιού με το φαγητό.
Ένας οδηγός γνωριμίας και πρώτης εξερεύνησης,
εισαγωγικό εγχειρίδιο οινοχοΐας και γευσιγνωσίας,
οινοποίησης και ποικιλιών αμπέλου, γευστικής
αρμονίας. Περιέχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει
ο ερασιτέχνης χρήστης και μερακλής, για να
απολαμβάνει ακόμη περισσότερο το κρασί του
στο καθημερινό και το γιορτινό τραπέζι,
να γνωρίζει να παραγγέλνει και να αξιολογεί.
Νίκος Γ. Ξυδάκης, περ. ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
(Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)
Για να γράψετε την κριτική σας θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης συμπληρόνωντας την διπλανή φόρμα.. Ξεχάσατε τον κωδικό; Νέος λογαριασμός; |
|