close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΥΓΙΕΙΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ




9,90 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
016.1656
Βάρος :
0.227 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
12x17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
200
Barcode :
9789605992934
ISBN :
978-960-599-293-4
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Εκτός της διαφωτίσεως στα ζητήματα των συνδυασμών, των κατηγοριών, των συστατικών και της ωφελιμότητος γενικώς των τροφών, σκοπός του βιβλίου αυτού είναι κυρίως η απλοποίηση της παρασκευής των.
Δεν πάμε να προσθέσουμε και άλλες δυσκολίες στην τέχνη της μαγειρικής, αλλά, τουναντίον, να απομακρύνουμε τις δύσκολες και συνήθως βλαβερές συνταγές φαγητών που σκλαβώνουν την νοικοκυρά από το πρωί ως το βράδυ πάνω από τη φωτιά.
Τα φαγητά και οι συνδυασμοί γενικώς, που περιλαμβάνονται στο βιβλίο αυτό, έχουν καταρτισθή ύστερα από ειδική μελέτη της χημείας των τροφών, και των επιστημονικών παρατηρήσεων επί αναριθμήτων πειραμάτων. Στο δε πρακτικό μέρος, δηλαδή πώς παρασκευάζεται το κάθε φαγητό και ποια η αναλογία των υλικών, ευνόητον είναι ότι η κ. Πέτρου υπήρξε ο κύριος συνεργάτης. [...]