close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ - ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ
16,60 € 14,94 €
κερδίστε 1,66 €
Ελάχιστο απόθεμα - συνήθως αποστέλλεται εντός δέκα εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
011.4378
Βάρος :
0.44 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
280
Barcode :
9789604619849
ISBN :
978-960-461-984-9
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Αν θες να σε δουν, μάθε πρώτα να βλέπεις

Μάρκετινγκ για το οποίο μπορείτε να είστε υπερήφανοι!

Ο Σεθ Γκόντιν προσφέρει για πρώτη φορά το απόσταγμα της γνώσης του στο μάρκετινγκ σε ένα εύληπτο, διαχρονικό βιβλίο. Στην καρδιά της προσέγγισής του βρίσκεται μια μεγάλη ιδέα:
Οι μεγάλοι επαγγελματίες του μάρκετινγκ δεν χρησιμοποιούν τους καταναλωτές για να λύσουν τα προβλήματα της εταιρείας τους -χρησιμοποιούν το μάρκετινγκ για να λύσουν τα προβλήματα άλλων ανθρώπων. Δεν "κάνουν φασαρία" απλώς -κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Το πραγματικά ισχυρό μάρκετινγκ βασίζεται στην ενσυναίσθηση, τον συναισθηματικό μόχθο και τη γενναιοδωρία.

Μάθετε να εντοπίζετε το κατάλληλο ακροατήριο, τη μικρότερη βιώσιμη αγορά? να εμπνέετε εμπιστοσύνη και να εξασφαλίζετε συναίνεση? να υιοθετείτε τις ιστορίες που χρησιμοποιούν οι οπαδοί σας, να βρίσκετε το κουράγιο να δημιουργείτε ένταση και να την εκτονώνετε και, το κυριότερο, να προσφέρετε στους ανθρώπους τα εργαλεία και τις ιστορίες που θα τους επιτρέψουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Είναι καιρός να σταματήσετε να αποφεύγετε την αλήθεια, να στέλνετε μηνύματα σπαμ και να έχετε ενοχές για τη δουλειά σας. Είναι καιρός να σταματήσετε να μπερδεύετε τα στατιστικά στοιχεία των κοινωνικών μέσων με τις προθέσεις του κοινού. Είναι καιρός να σταματήσετε να σπαταλάτε χρήματα για να κλέβετε την προσοχή του κόσμου, γιατί αυτό δεν αποδίδει μακροπρόθεσμα. Είναι καιρός να σας προσέξουν, αλλά αυτό θα γίνει αφού πρώτα μάθετε να παρατηρείτε εσείς.


Επίσημο best seller των ΝΥ Times, Wall Street Journal, Amazon
Νούμερο 1 επιχειρηματικό βιβλίο στην Ιταλία

Είπαν για το βιβλίο:
«Πιστεύω πως με την ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα δείτε το μάρκετινγκ σαν μια ευγενή περιπέτεια για να επιτύχετε μεγάλη και θετική αλλαγή στον κόσμο.»
-Talia Schmidt, talktechmarketing.com

Μετάφραση: Δάφνη Παπαδούδη


Συχνά αγοράζονται μαζί