close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ - ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
5,99 € 5,39 €
κερδίστε 0,60 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
047.2107
Βάρος :
0.4 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21x29
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
64
Barcode :
9786185427290
ISBN :
978-618-5427-29-0
Ετος κυκλοφορίας :
2020

Περιγραφή

Με το βιβλίο δημιουργικής απασχόλησης ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ τα παιδιά μαθαίνουν να κόβουν και να κολλάνε διάφορα σχήματα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους.

Θα ανακαλύψουν με χαρά πως μπορούν να φτιάξουν τον δικό τους μικρόκοσμο με σπίτια, οχήματα και μαγαζιά. Κι όλα αυτά τα δημιουργούν πολύ εύκολα, κόβοντας μόνο τα σχήματα στις σελίδες του βιβλίου!

Μέσα από ευχάριστες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, τα παιδιά αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες. Παράλληλα περνούν πολλές ώρες παιχνιδιού και χαράς.

Είναι ιδανικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η σωστή χρήση του ψαλιδιού γίνεται πάντα με τη βοήθεια των γονιών.

Στο ίδιο ύφος, κυκλοφορεί και το βιβλίο δημιουργικής απασχόλησης ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ εδώ Τα παιδιά διασκεδάζουν παίζοντας με τα χρώματα, ενώνοντας τις τελείες, ακολουθώντας τον λαβύρινθο και φτιάχνοντας απίθανα σχήματα.

Αν σας ενδιαφέρουν τα βιβλία δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, υπάρχουν πολλές επιλογές: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΖΛ εδώ, ΑΓΓΙΞΕ ΤΑ ΖΩΑ - ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΗΣ εδώ, ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ εδώ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ ΣΚΥΛΑΚΙ εδώ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ ΠΑΠΑΚΙ εδώ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ ΑΓΕΛΑΔΑ εδώ


Συχνά αγοράζονται μαζί