close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ
8,48 € 7,63 €
κερδίστε 0,85 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
048.5448
Βάρος :
0.206 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
70
ISBN :
960-522-212-4
Ετος κυκλοφορίας :
2006

Περιγραφή

Μου επιτρέπεται, πάντως να κάνω μία παρατήρηση που δεν αναφέρεται σε πρόσωπα: Ιστορία είναι η περιγραφή γεγονότων που συνέβησαν στο παρελθόν. Με την πολτοποίηση ενός βιβλίου τα γεγονότα που αυτό περιγράφει δεν αλλάζουν. Μόνον η αναλήθεια προάγεται, με ηλίθιες ανειλείθυιες ιδέες. (Για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε ένα καλό λεξικό, ανειλείθυια θα πει παρθένος).

Φτάσαμε, αισίως, στην πλέον πρόσφατη και ηχηρή παραχάραξη. Αναφέρομαι στην εκπομπή "Η Μηχανή του Χρόνου" με την οποία το κανάλι "Α" στις 4 Φεβρουαρίου 2006 προσέβαλε τη μνήμη και τη νοημοσύνη μας. Στους δημιουργούς της αφιερώνω το Β΄ Κεφάλαιο του παρόντος, επειδή εγώ "Ου καταισχύνω όπλα τα ιερά".

Το Γ΄ Κεφάλαιο αναφέρεται στο έργο της Φρειδερίκης. Αγαπάτε την αν θέλετε- μισείστε την - αν προτιμάτε -. Όμως μην την πυροβολείτε με συκοφαντίες, γιατί είναι νεκρή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί την υστεροφημία της. Όταν δίπλα μας περνάει μία νεκρώσιμος πομπή βγάζουμε το καπέλο, όποιος κι αν είναι ο νεκρός. Δεν σας ζητώ να βγάλετε το δικό σας για τη Φρειδερίκη, αλλά μη κτυπάτε! Δεν μπορείτε με τίποτα να σκοτώσετε μία νεκρή γυναίκα!...

Πρόλογος: Διονυσία Αρφάνη, Εκπαιδευτικός.


Συχνά αγοράζονται μαζί