close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100
Wishlist

Για να δείτε την λίστα με τα αγαπημένα θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης.
Πληροφορίες

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας, μπορείτε να τον αλλάξετε εδώ.

Πρέπει να κάνω εγγραφή;

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν χρειάζεται εγγραφή. Προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο, υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σας και να τα χρησιμοποιήσετε την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθείτε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας με τον αριθμό παραγγελίας και το επίθετό σας, χωρίς να έχετε κάνει εγγραφή.

Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο

Ασφαλείς αγορές

Για την προστασία των δεδομένων σας, οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα γίνονται μέσα από το σύστημα της τράπεζας EUROBANK.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η ιστοσελίδα μας εμπίπτει στη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων. Η εταιρεία μας δε θα προβεί σε κοινοποίηση, πώληση ή με οποιοδήποτε τρόπο εκμετάλλευση των προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Τα στοιχεία που συλλέγουμε λαμβάνονται αποκλειστικά και μόνο για την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και είναι τα απολύτως απαραίτητα γι’ αυτό το σκοπό.

Νόμισμα

Οι τιμές των βιβλίων μας είναι σε ευρώ.

Γιατί ζητείται το τηλέφωνό μου;

Το τηλέφωνό σας ζητείται σε περίπτωση που προκύψει κάποιο επείγον ζήτημα σχετικά με την παραγγελία σας. Επίσης το ζητούν και οι εταιρείες ταχυμεταφορών.

Τρόποι πληρωμής

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, MasterPass, χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες: VISA, MASTERCARD, μετρητά (ισχύει για παραλαβή από τα καταστήματα μας).

Τι είναι το CVV;

Είναι ο κωδικός αριθμός ασφαλείας της πιστωτικής σας κάρτας. Πρόκειται για έναν τριψήφιο αριθμό, που αναγράφεται στο πίσω μέρος μίας πιστωτικής κάρτας και χρησιμοποιείται για την επαλήθευση της ταυτότητας του πελάτη.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας επικοινωνίας. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, στα σχόλια μπορείτε να περιγράψετε τον λόγο για τον οποίο επικοινωνείτε μαζί μας