close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΔΙΑΛΥΣΕ ΜΕ




15,50 € 13,95 €
κερδίστε 1,55 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
108.3835
Βάρος :
0.33 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
344
Barcode :
9786182190067
ISBN :
978-618-2190067
Ετος κυκλοφορίας :
2023

Περιγραφή

Έχω μια κατάρα. Έχω ένα δώρο.
Είμαι ένα τέρας. Είμαι κάτι παραπάνω από άνθρωπος.
Είμαι το όπλο τους. Θα αντεπιτεθώ.

Η Τζούλιετ δεν έχει αγγίξει κανέναν εδώ και 264 ημέρες ακριβώς. Το άγγιγμά της είναι τοξικό και θανατηφόρο. Σε όλη της τη ζωή δεν έκανε τίποτα άλλο από το να προσπαθεί να συμπεριφέρεται αθόρυβα, να παραμένει στο περιθώριο ώστε να μην πληγώνει τους ανθρώπους.
Ένας ολόκληρος κόσμος καταρρέει…
Οι ασθένειες θερίζουν τον πληθυσμό, η τροφή έχει γίνει δυσεύρετη, τα πουλιά δεν πετούν πια και τα σύννεφα έχουν λάθος χρώμα.
Κανείς δεν ασχολείται με το δεκαεφτάχρονο κορίτσι. Παραμένει σε ένα κλουβί με απόφαση της Νέας Διακυβέρνησης.
Τώρα όμως που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν και οι επιζώντες μιλάνε για πόλεμο, η Νέα Διακυβέρνηση αναθεωρεί: Ίσως η Τζούλιετ να είναι κάτι περισσότερο από μια βασανισμένη ψυχή μέσα σε ένα δηλητηριώδες σώμα. Ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή.
Η Τζούλιετ καλείται να κάνει μια επιλογή: Να είναι το όπλο. Ή ο πολεμιστής.

«Το μόνο που ήθελα ήταν να απλώσω το χέρι και να αγγίξω έναν άλλο άνθρωπο όχι μόνο με τα χέρια μου αλλά με την καρδιά μου».
«Η Mafi συνδυάζει το ψυχολογικό στοιχείο με ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας στο ντεμπούτο της στην εφηβική λογοτεχνία. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα από μια συγγραφέα που δεν φοβάται να ρισκάρει».
Publishers Weekly
«Οι σκηνές δράσης με γρήγορο ρυθμό μεταδίδουν έντονα την αίσθηση του επικείμενου κινδύνου… Εν μέρει μια ιστορία που μας προειδοποιεί για το μέλλον, εν μέρει μια ζουμερή ιστορία αγάπης, θα αρέσει στους λάτρεις της δράσης και της περιπέτειας».
Kirkus Reviews
«Ευρηματικές πινελιές κινούν την ιστορία, όπως οι διαγραμμένες προτάσεις που αποκαλύπτουν τις εσωτερικές σκέψεις της Τζούλιετ. Τα τελευταία κεφάλαια αφήνουν τους Τζούλιετ, 'Ανταμ και Γουόρνερ καλά προετοιμασμένους για τον δεύτερο γύρο».
Booklist


Συχνά αγοράζονται μαζί