close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ




11,00 € 9,90 €
κερδίστε 1,10 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
005.5884
Βάρος :
0.35 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x20
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
288
Barcode :
26203
Ετος κυκλοφορίας :
1955

Περιγραφή

Ύστερα από το διαχωρισμό ανάμεσα στην αστρονομία και στην αστρολογία, θα περίμενε κανείς ότι η αστρολογία, που πλέον δεν "πατάει" σε σταθερό έδαφος, θα εξαφανίζετο από τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.
Όμως στις ημέρες μας βλέπουμε τις δοξασίες αυτές να προβάλλονται με όλα τα μέσα και να προσδιορίζουν τη συμπεριφορά πολλών ανθρώπων, ακόμη και προσώπων της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό και εκθέτει τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει κανείς να πιστεύει στην αστρολογία.
Πέρα από αυτό αποδεικνύει ότι το αστρολογικό - αποκρυφιστικό φρόνημα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την προσωπική οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, όχι μόνον των οπαδών της αστρολογίας, αλλά και εκείνων που την απορρίπτουν.
Τέλος το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει τους εθνικούς κινδύνους που εμπερικλείει η αστρολογική - αποκρυφιστική εξάρτιση και αποδεικνύει ότι οι δοξασίες της αστρολογίας είναι ασυμβίβαστες προς την ιδιότητα του ορθοδόξου χριστιανού. Το βιβλίο αυτό είναι μια ορθόδοξη κριτική θεώρηση του θέματος.