close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ - Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΤΟΜΟΣ Β΄




18,00 € 16,20 €
κερδίστε 1,80 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
005.4956
Βάρος :
0.564 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
470
Ετος κυκλοφορίας :
1994

Περιγραφή

Η Οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά γνώρισε, στη διάρκεια της ιστορία της, ουσιαστικές αλλαγές στις δοξασίες της, στην οργανωτική δομή, στις πρακτικές, στους στόχους της.
Ξεκίνησε ως ιδιωτική επιχείρηση του Καρόλου Ρώσσελ, μεταβλήθηκε σε μετοχική εταιρεία, έγινε θρησκευτική αίρεση, οικοδομήθηκε σε θεοκρατία ή καλύτερα σε δικτατορία και σε μόνη νόμιμη κυβέρνηση σ’ όλη τη γη.
Η «αυτοβιογραφία της » είναι γεμάτη απο νοθεία, ιστορική απάτη, μισές αλήθειες. Σύστημα της η απόκρυψη των αληθινών γεγονότων, που την αποδεικνύουν επαρμένο πονηρό και αδίστακτο «δούλο», ο οποίος χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, προκειμένου να παγιδεύσει και να κρατήσει αιχμαλώτους ανύποπτους πολίτες.
Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας γνωστός και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας για τη σοβαρή έρευνα του στο διεθνές σκηνικό των αιρέσεων και της παραθρησκείας, μας παρουσιάζει το απότελεσμα εικοσαετούς σκληρής εργασίας του.Είναι μια σφαιρική μελέτη του φαινομένου της «Λατρείας της Σκοπίας», βασισμένη στη βιβλιοθήκη των εκατό και πλέον ετών της ιστορίας αυτής της βορειοαμερικάνικης εταιρείας και ακόμη σε άγνωστες μέχρι σήμερα πηγές.
Το βιβλίο αυτό λάμβάενι υπόψη του και τις μεταβολές (1992-1993) που συντελεστηκαν στο Μπλούκλιν και μ'αυτήν την έννοια καλύπτει μεγάλο κενό.


Συχνά αγοράζονται μαζί