close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΤΕ)
10,14 € 9,13 €
κερδίστε 1,01 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
012.5324
Βάρος :
0.23 kg
Εκδότης :
Διαστάσεις :
29χ21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
61
Barcode :
9789603313090
ISBN :
960-331-309-2
Ετος κυκλοφορίας :
2007

Περιγραφή

Το βιβλίο "Τεχνολογία αυτοκινήτου" έχει σκοπό να βοηθήσει το μαθητευόμενο να αντιληφθεί τις τεχνικές διαδικασίες και τις αλληλοεξαρτήσεις των διάφορων συστημάτων του αυτοκινήτου. Μ' αυτό το έργο επιχειρείται η απόκτηση των αναγκαίων θεωρητικών γνώσεων για την πρακτική εφαρμογή τους.
Αυτό το βιβλίο επιδιώκεται ακόμη να χρησιμεύσει στον τεχνίτη, τον εργοδηγό και τον τεχνικό ως ένα εγχειρίδιο για την άντληση πληροφοριών και τη συμπλήρωση των ειδικών γνώσεών του. Επίσης, αυτό το έργο αποσκοπεί στη διεύρυνση των γνώσεων με αυτοδιδασκαλία όλων αυτών που δείχνουν ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο.
Το επίπεδο του βιβλίου προσαρμόστηκε στο σημερινό επίπεδο της τεχνολογίας. Επίσης, η παρούσα έκδοση συμπληρώθηκε και διευρύνθηκε με τα κεφάλαια Τεχνική δικύκλων, Τεχνική φορτηγών - λεωφορείων, Ηλεκτρονικά για την άνεση και την ασφάλεια, καθώς και Μετρήσεις και δοκιμές. Από το πλήθος της ύλης έχουν επιλεγεί τα θέματα των οποίων το περιεχόμενο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των νέων επαγγελμάτων. Οι συγγραφείς έδωσαν ιδιαίτερη σημασία σε μια σαφή και κατανοητή παρουσίαση, η οποία επιτυγχάνεται με ένα πλήθος εικόνων, σκίτσων, σχεδίων και διαγραμμάτων. Πιο διεξοδικά παρουσιάζονται και επεξηγούνται, εκτός από τις λειτουργικές διαδικασίες και αλληλοεξαρτήσεις, και τα ηλεκτρικά και υδραυλικά κυκλώματα. Έτσι, διευκολύνεται η αντίληψη και η εμβάθυνση του μαθητή και του ενδιαφερόμενου στο σύνθετο περιεχόμενο όλης της τεχνολογίας του αυτοκινήτου.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Συγγραφείς

κ.ά.Συλλογικό έργοBohner, MaxGscheidle, RolfWolfgang, Keil