close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΦΥΣΙΚΗ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Β' ΤΟΜΟΣ
26,70 € 24,03 €
κερδίστε 2,67 €
Ελάχιστο απόθεμα - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
013.8941
Βάρος :
1.816 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
1310
Barcode :
9789605631376
ISBN :
978-960-563-137-6
Ετος κυκλοφορίας :
2016

Περιγραφή

Με το έργο αυτό απευθυνόμαστε στους μαθητές της Γ' Λυκείου οι οποίοι ακολουθούν την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών.
Βασική μας επιδίωξη είναι να προσφέρουμε στους μαθητές την κατάλληλη θεωρητική υποστήριξη για τη βαθύτερη κατανόηση της εξεταστέας ύλης του μαθήματος, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά στην επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Με γνώμονα την παραπάνω επιδίωξη, σχεδιάσαμε τη δομή και οργανώσαμε την ύλη του Β' τόμου, ώστε να αποτελεί εργαλείο για μια ολοκληρωμένη και αποδοτική μελέτη. Ο Β' τόμος περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Φαινόμενο Doppler, Ρευστά σε κίνηση, Μηχανική στερεού σώματος οργανώνεται σε διδακτικές ενότητες. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:
-Αναλυτική θεωρία
-Βασική Μεθοδολογία Ι και παραδείγματα εφαρμογής
-Μεθοδολογία II - Μελέτες - Επέκταση της θεωρίας
-Λυμένες ασκήσεις
-Θέματα για απάντηση (Θέματα πολλαπλής επιλογής, Θέματα του τύπου Σωστό/Λάθος, Θέματα πολλαπλής επιλογής με αιτιολόγηση)
-Ασκήσεις προς λύση
-Προβλήματα προς λύση
Ο Β' τόμος συνοδεύεται από Βιβλίο λύσεων το οποίο περιλαμβάνει τις αναλυτικές απαντήσεις-λύσεις των θεμάτων, των ασκήσεων και των προβλημάτων του κυρίως βιβλίου και προσφέρεται δωρεάν.
Έχουμε την πεποίθηση ότι το βιβλίο αυτό ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τόσο των μαθητών/-τριών για μια ολοκληρωμένη μελέτη και προετοιμασία όσο και των συναδέλφων καθηγητών για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της διδασκαλίας τους. [...]


Συχνά αγοράζονται μαζί