close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΕ PHP ΚΑΙ MYSQL 5η ΕΚΔΟΣΗ
52,00 € 46,80 €
κερδίστε 5,20 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
010.8164
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17ΧΖ24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
778
Barcode :
9789605127015
ISBN :
978-960-512-701-5
Ετος κυκλοφορίας :
2017

Περιγραφή

Ο απόλυτος οδηγός για την κατασκευή εφαρμογών web που βασίζονται σε βάσεις δεδομένων με PHP και MySQL
Η PHP και η MySQL είναι δημοφιλείς τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα οι οποίες είναι ιδανικές για γρήγορη ανάπτυξη εφαρμογών web που βασίζονται σε βάσεις δεδομένων. Η PHP είναι μια ισχυρή γλώσσα σεναρίων η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να δίνει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα ολοκληρωμένες εφαρμογές web, ενώ η MySQL είναι ένα ταχύ και αξιόπιστο σύστημα βάσης δεδομένων το οποίο συνεργάζεται άριστα με την PHP και ταιριάζει ιδανικά σε δυναμικές εφαρμογές για το Internet.
Το βιβλίο Ανάπτυξη Web Εφαρμογών με PHP και MySQL παρουσιάζει με ποιους τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιείτε συνδυαστικά αυτά τα εργαλεία προκειμένου να παράγετε αποτελεσματικές και διαδραστικές εφαρμογές web. Περιγράφει με σαφήνεια τα βασικά σημεία της γλώσσας PHP, εξηγεί πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε μια βάση δεδομένων MySQL και αναλύει με ποιον τρόπο η PHP αλληλεπιδρά με τη βάση δεδομένων και το διακομιστή server.
Αυτό το πρακτικό βιβλίο επικεντρώνεται σε πραγματικές εφαρμογές, ακόμα και στα εισαγωγικά κεφάλαια. Οι συγγραφείς καλύπτουν σημαντικές πτυχές της ασφάλειας και της αυθεντικοποίησης όπως σχετίζονται με την κατασκευή πραγματικών δικτυακών τόπων και παρουσιάζουν πώς υλοποιούνται αυτές οι πτυχές στην PHP και την MySQL. Περιγράφουν επίσης τη διαδικασία ενοποίησης τεχνολογιών προσκηνίου και παρασκηνίου, εφαρμόζοντας JavaScript στην ανάπτυξη εφαρμογών.
Η πέμπτη έκδοση του Ανάπτυξη Web Εφαρμογών με PHP και MySQL έχει ενημερωθεί πλήρως και έχει επεκταθεί ώστε να καλύπτει τις εξελίξεις στην PHP από την έκδοση 5.6 ως την 7, καθώς και δυνατότητες που παρουσιάστηκαν στις πρόσφατες αξιόπιστες εκδόσεις της MySQL.