close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΣΤ
17,76 € 15,98 €
κερδίστε 1,78 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
019.5751
Βάρος :
0.553 kg
Εκδότης :
Διαστάσεις :
20χ15
Εξώφυλλο :
Σκληρό
Σελίδες :
192
ISBN :
978-960-351-760-3
Ετος κυκλοφορίας :
2009

Περιγραφή

Θέλετε να μειώσετε δραστικά τα σκουπίδια σας, να ελαφρύνετε το σκουπιδοτενεκέ σας και να τον κάνετε να μυρίζει καλύτερα; Από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης κυκλοφόρησε πρόσφατα ένας χρηστικός οδηγός για το κομπόστ με οδηγίες και συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και άμεσα!

Για την κατασκευή κομπόστ δεν χρειάζεται να έχετε κήπο. Ακόμα και ένας μικρός χώρος αρκεί γι' αυτή τη διασκεδαστική διαδικασία. Στην πραγματικότητα, όλα όσα πετάμε, τα οποία κάποτε ήταν ζωντανά, μπορούν να ανακυκλωθούν. Αυτό το βιβλίο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από όλο αυτό το μυστήριο και την ταλαιπωρία που υποτίθεται ότι συνοδεύει την κατασκευή του κομπόστ. Το βιβλίο μάς εξηγεί ότι εάν εσείς κατανοήσετε τις βασικές αρχές και μάθετε από τα λάθη σας, σύντομα θα βρείτε τη μέθοδο εκείνη που ταιριάζει σε εσάς και το είδος της κηπουρικής σας.

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για να
- ανακαλύψετε ποια είναι τα καταλληλότερα υλικά,
- μάθετε πώς να φτιάξετε ένα απλό δοχείο κομπόστ,
- επιλέξετε τα καλύτερα εργαλεία,
- φτιάξετε το σωστό μείγμα κομπόστ για τις ανάγκες σας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η κατασκευή του κομπόστ δεν μοιάζει καθόλου με την επένδυση με ταπετσαρία ενός δωματίου ή το φτιάξιμο μίας βρύσης που στάζει. Και τα δύο μπορεί να φτιαχτούν τόσο άσχημα, που να εύχεστε να μην είχατε καν μπει στον κόπο να ασχοληθείτε με αυτά. Όσον αφορά όμως στην κατασκευή του κομπόστ, ο χρόνος και η έλλειψη τάξης είναι με το μέρος σας.

Ακόμα κι αν όλα πάνε στραβά, πάλι θα καταφέρετε να φτιάξετε κομπόστ στο τέλος. 'Αλλωστε, όλα όσα χρειάζεστε, εκτός από το βιβλίο αυτό, βρίσκονται ήδη στο νοικοκυριό σας!