close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
18,90 € 5,65 €
κερδίστε 13,25 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
019.6636
Βάρος :
0.618 kg
Εκδότης :
Διαστάσεις :
23χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
268
Barcode :
9789606917707
ISBN :
978-960-691-770-7
Ετος κυκλοφορίας :
2010

Περιγραφή

Η σημασία της διατροφής τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση της ασθένειας του καρκίνου είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και το γεγονός ότι συγκεκριμένες κατηγορίες τροφών μειώνουν σημαντικά το ενδεχόμενο εμφάνισης των καρκινικών κυττάρων από τη στιγμή που η ασθένεια εντοπιστεί. Όσο όμως η σημασία της διατροφής είναι πλέον αδιαμφισβήτητη άλλο τόσο συγκεχυμένες είναι και οι πληροφορίες που καταφθάνουν καθημερινά για τις κατηγορίες τροφών με διαπιστωμένη αντικαρκινική δράση. Τι ακριβώς θα έπρεπε να τρώμε και σε τι συνδυασμό; Και όλες οι τροφές που θεωρούνται "αντικαρκινικές" λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο; Και μπορούν να καταπολεμήσουν όλες τις μορφές του καρκίνου;
Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας ο διακεκριμένος βιοχημικός Richard Beliveau συνεργάζεται με τον Denis Gingras και μας περιγράφουν την επιστήμη των τροφών και ποιές ιδιότητες συγκεκριμένων τροφών μπορούν να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην πρόληψη ή την αντιμετώπιση του καρκίνου. Για παράδειγμα, μια δίαιτα που περιλαμβάνει συγκεκριμένα φρούτα, λαχανικά και αφεψήματα, όπως είναι το πράσινο τσάι και ο χυμός σταφυλιών, εξασφαλίζει επίσης στον οργανισμό πολλά φυτοχημικά συστατικά, που έχει παρατηρηθεί ότι έχουν αντικαρκινική δράση. Αντιλαμβάνοντας κάποιος την διατροφική αξία των προϊόντων της φύσης μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικά είναι για την υγεία μας και, το σημαντικότερο, πόσο εύκολο είναι να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες.


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφείς

Beliveau, Richard

O Richard Beliveau έχει διακριθεί για τις επιστημονικές του ανακαλύψεις στον τομέα της έρευνας για την καταπολέμηση του καρκίνου. Κατέχει την έδρα στο Τμήμα Πρόληψης της Θεραπείας του Καρκίνου στο πανεπιστήμιο του Κεμπέκ στο Μόντρεαλ, όπου είναι καθηγητής Βιοχημείας. Είναι διευθυντής του Μοριακού Ιατρικού Εργαστηρίου του νοσοκομείου UQAM-Sainte-Justine (Κέντρο Καρκινολογίας Charles - Bruneau). Είναι καθηγητής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του Μόντρεαλ, ενώ λόγω της αναγνωρισμένης προσφοράς του στην έρευνα κατά του καρκίνου, συμμετέχει σε διεθνή αντικαρκινικά συμπόσια.

Gingras, Denis

O Denis Gingras είναι ερευνητής του Μοριακού Ιατρικού Εργαστηρίου του νοσοκομείου UQAM-Sainte-Justine (Κέντρο Καρκινολογίας Charles - Bruneau) και του πανεπιστημίου του Κεμπέκ στο Μόντρεαλ.