close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
18,02 € 16,22 €
κερδίστε 1,80 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
013.7134
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
576
Barcode :
9606900339
ISBN :
960-690-033-9
Ετος κυκλοφορίας :
2006

Περιγραφή

Κάθε ενότητα του βιβλίου περιλαμβάνει:
Στο Α' μέρος το κείμενο με τα γλωσσικά σχόλια, τα κείμενα σε αντιστοιχία με τη μετάφραση, τα ερμηνευτικά σχόλια και τα πληροφοριακά στοιχεία για τη ζωή των συγγραφέων και το έργο τους, την ελεύθερη απόδοση του νοήματος, τη δομή του κειμένου και τις απαντήσεις στις ασκήσεις (ερωτήσεις) του σχολικού βιβλίου.
Στο Β' μέρος τον Λεξιλογικό πίνακα με τη σημασία των πιο σημαντικών λέξεων μέσα από παραδείγματα με τις νέες λέξεις, τα ετυμολογικά με τη θεωρία του καθορισμένου θέματος και τις απαντήσεις στις λεξιλογικές και ετυμολογικές ασκήσεις.
Στο Γ' μέρος την ανάπτυξη του γραμματικού ή συντακτικού φαινομένου, σχετικά παραδείγματα προς εμπέδωσή του και τις απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου.
Στο Δ΄ μέρος σε μεγάλη ποικιλία με διαφορετικό δείκτη δυσκολίας πρόσθετες ασκήσεις περιεχομένου, λεξιλογικές, ετυμολογικές, γραμματικές και συντακτικές, των οποίων οι απαντήσεις δίδονται σε ειδικό παράρτημα στο τέλος του βιβλίου.
Στο Επίμετρο, που συμπληρώνει τις 18 Ενότητες, δίδονται τα παράλληλα κείμενα, η μετάφρασή τους σε αντιστοιχία με αυτά, γλωσσικά σχόλια, πληροφοριακά στοιχεία για τους συγγραφείς και απαντήσεις στις ερωτήσεις περιεχομένου.
Ακολουθούν τέσσερα κριτήρια αξιολόγησης, δύο ολιγόλεπτα, ένα ολιγόλεπτο επαναληπτικό και ένα ωριαίο, με τις απαντήσεις τους.
Στο Τέλος, Πίνακες με όλα τα ρήματα που συναντάμε στα κείμενα, με τους χρόνους και τα ομόρριζά τους στη Νέα Ελληνική, ολοκληρώνουν αυτή την εργασία.

Για να γράψετε την κριτική σας θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης συμπληρόνωντας την διπλανή φόρμα..

Ξεχάσατε τον κωδικό;
Νέος λογαριασμός;

Χρήστης
Κωδικός