close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ -ΤΥΡΙΑ




22,90 € 6,50 €
κερδίστε 16,40 €
Ελάχιστο απόθεμα - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών





Κωδικός είδους :
016.1243
Βάρος :
1.635 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
30χ23
Εξώφυλλο :
Σκληρό
Σελίδες :
255
Barcode :
9789606910296
ISBN :
978-960-691-029-6
Ετος κυκλοφορίας :
2008

Περιγραφή

Τυρί. Μία λέξη, αμέτρητες ποικιλίες. Μαλακό ή σκληρό, λείο, με λαμπερό κίτρινο, πορτοκαλί ή αστραφτερό λευκό χρώμα, σε σχήμα, μέγεθος, υφή και γεύση που ποικίλλει, αυτό το απλό υλικό αποτελεί βασικό συστατικό της διατροφής μας εδώ και αιώνες.
Πόσο εύκολη είναι, όμως, η επιλογή ανάμεσα στα χιλιάδες είδη τυριού που παρασκευάζονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη; Τι οφείλουμε να γνωρίζουμε για τη συντήρηση τους; Πώς θα τα σερβίρουμε, με ποιο κρασί πρέπει να τα συνοδεύουμε και πώς θα αναδείξουμε καλύτερα τη γεύση και το άρωμα τους; Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα γενικό οδηγό για ένα από τα πιο πολύπλοκα και ποικιλόμορφα υλικά που προκαλούν τον ουρανίσκο μας. Περιλαμβάνει μια πλήρη περιγραφή φημισμένων τυριών απ' όλο τον κόσμο, πλήθος από σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές, καθώς και περισσότερες από 100 κλασικές αλλά και σύγχρονες συνταγές που συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση τους. Θεσπέσια ορεκτικά, γευστικά κυρίως πιάτα και λαχταριστά επιδόρπια δίνουν επιτέλους στο τυρί τη θέση που του αξίζει στο τραπέζι μας!


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφείς

Harbutt, Juliet

H Juliet Harbutt έχει δημοσιεύσει άρθρα σε πολλά έντυπα ενώ κάνει συχνά εκπομπές στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Το πάθος της για το τυρί ξεκίνησε το 1983 σε μια επίσκεψή της στο Παρίσι, συνεχίστηκε με τη δημιουργία ενός καταστήματος που πουλάει τυρί και κρασί στο Λονδίνο και κορυφώθηκε με την καταγραφή της γνωσης και της εμπειρίας της στο βιβλίο "Τυριά". Είναι διάσημη γευσιγνώστρια τυριών (Chevalier de Tastefromage) και μέλος της Guild de Fromagers, ενώ ίδρυσε και προεδρεύει των Βραβείων Τυριού της Βρετανίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Denny, Roz

H Roz Denny, συγγραφέας μαγειρικής και οικιακή οικονόμος, έχει γράψει περισσότερους από είκοσι οδηγούς μαγειρικής. Είναι παραγωγός ραδιοφώνου και έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στην τηλεόραση. Είναι οπαδός της υψηλής ποιότητας απλής κουζίνας.