close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΣΤΥΛΟ APPEN
4,99 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
021.1952
Βάρος :
0.124 kg
Κατασκευαστής :
Διαστάσεις :
15x21
Barcode :
8001444445169
Μονάδα Μέτρησης :
ΤΕΜΑΧΙΟ

Περιγραφή

Το APPen είναι το πρώτο στυλό με αισθητήρες αναγνώρισης πίεσης σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά.
Συνδυάζει τη διασκέδαση με τη δημιουργικότητα καθώς το παιδί μπορεί να ζωγραφίσει, να παίξει και να μάθει ταυτόχρονα! Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή. Το APPen δε χρειάζεται μπαταρίες, συνδέεται στην υποδοχή των ακουστικών της συσκευής.
Το στυλό διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα αναγνώρισης πίεσης. Όσο πιο πολύ πιέζετε τη μύτη του στυλό τόσο πιο παχιά θα είναι η γραφή.
Το σχήμα του είναι σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα παιχνιδιών, τεχνολογίας και πολυκαταστήματα.
Το APPen έχει ελεγχθεί ως προς την αντοχή και την ανθεκτικότητά του ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει περισσότερα από 76.000 "χτυπήματα". Κάθε μύτη του στυλό (που περιέχεται στη συσκευασία) μπορεί να πραγματοποιήσει περισσότερα από 38.000 "χτυπήματα".
Το APPen είναι ένα νέο, πρωτοποριακό στυλό για Tablet ή Smartphone, σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά!

Διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα αναγνώρισης πίεσης, που σημαίνει ότι όσο πιο πολύ πιέζετε τη μύτη του στυλό τόσο πιο παχιά θα είναι η γραφή. Δε χρειάζεται μπαταρίες και είναι συμβατό με τις συσκευές που μπορείτε να δείτε εδώ.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

1. Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή από το App Store ή από το Google Play αναλόγως με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας.

2. Εγκαταστήστε την εφαρμογή και γυρίστε το διακόπτη του στυλό στη θέση 1 ή 2 σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λάβετε. Μπορείτε να συμβουλευτείτε και τις οδηγίες αυτής της σελίδας.

3. Μόλις συνδέσετε το στυλό, ρυθμίστε τον ήχο της συσκευής σας στο μέγιστο. Το στυλό χρησιμοποιεί ένα ηχητικό σήμα για να ενεργοποιήσει το ειδικό σύστημα αναγνώρισης πίεσης καθώς σχεδιάζετε. (Σημ.: μπορεί να ακούσετε έναν ήχο αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και ασφαλές).

4. Προχωρήστε στην εκτέλεση της εφαρμογής (κάντε "run") και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να χρησιμοποιήσετε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες και δραστηριότητες.


Συχνά αγοράζονται μαζί