close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ
12,11 € 8,48 €
κερδίστε 3,63 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
003.0617
Βάρος :
0.238 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
28χ21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
70
Barcode :
9789603440710
ISBN :
960-344-071-Χ
Ετος κυκλοφορίας :
1995

Περιγραφή

Η ανάγνωση βοηθά τους ανθρώπους να επικοινωνούν. Από την αρχέγονη κοινωνία, όπου τα άτομα διάβαζαν με σημεία και σχήματα, μέχρι σήμερα, η ανάγνωση είναι το κυριότερο μέσο διακίνησης ιδέων και συναισθημάτων. Κάθε άτομο, από πολύ μικρή ηλικία, αναπτύσσει σε διάφορο βαθμό την αναγνωστική του ικανότητα και, κατά συνέπεια, την επικοινωνία του με τους άλλους ανθρώπους.
Στα παιδιά το επίπεδο της αναγνωστικής ικανότητας ποικίλλει σημαντικά και η ακριβής μέτρηση αυτής της ικανότητας είναι απαραίτητη για την καλύτερη διδασκαλία και εκμάθηση της ανάγνωσης.
Η μέτρηση της αναγνωστικής ικανότητας των παιδιών πρέπει να γίνεται με τη χρήση μιας ποικιλίας υποκειμενικών αλλά και αντικειμενικών μεθόδων αξιολόγησης. Στις αντικειμενικές μεθόδους μέτρησης ανήκουν και τα σταθμισμένα τεστ.
Το "Τεστ Ανίχνευσης της Αναγνωστικής Ικανότητας", που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο, συντάχθηκε και σταθμίστηκε στην Ελλάδα. Είναι ένα έγκυρο και αξιόπιστο "εργαλείο" για τους δασκάλους των πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου, που θα τους βοηθήσει να μετρούν αντικειμενικά την αναγνωστική ικανότητα των μαθητών τους, με σκοπό τον εντοπισμό εκείνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ανάγνωση.


Συχνά αγοράζονται μαζί